Are you looking for a new challenge?

Would you like to be part of our team?

Senzime is looking for a Product Manager

Apply hear

Text in Swedish

Senzime expanderar och just nu söker vi ännu en Produktspecialist som främst ska arbeta produkten TetraGraph.

Tjänsten innebär att du kommer att bearbeta nya och befintliga kunder. Produkterna säljs både via distributörer, licenstagare som genom upphandlingar och direkt till sjukhusen. Du kommer att få gedigen kunskap om produkterna och dess funktioner och på sikt kunna bli experten inom området. Du kommer att bli involverad i hela produktens livscykel och vara ansvarig för att förmedla produktkrav och utveckla marknadsmaterial. I uppgifterna ingår även att regelbundet analysera, dra slutsatser och agera för företagets resultat och för din egen produktportfölj. Du kommer även att vara distributörens initiala kontakt gällande utbildningar, marknadsmaterial och övrig service. En nyckel till framgång blir din förmåga att Kommunicera och samarbeta med alla affärsområden.

Den vi söker är en självgående produktspecialist med starkt driv som motiveras av att bygga relationer, träffa kunder och skapa resultat. Det är viktigt att du tar ett eget ansvar för planering och kundaktiviteter. Du är målmedveten och strukturerad med en förmåga att prioritera och få saker att hända. Du är en duktig kommunikatör och har en förmåga att påverka din omgivning. Du bör även ha lätt att samarbeta med andra och kunna tänka kreativt och vilja göra affärer.

Erfarenhet & Kvalifikationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av framgångsrikt säljarbete samt eftermarknad med sjukvården som kund där utbildning har varit en viktig del av processen. Du bör ha någon form av relevant högskoleutbildning t ex sjuksköterska. Erfarenhet och/eller intresse för avancerad Medicinsk teknik, klinisk erfarenhet och goda IT-kunskaper är en fördel. Du skall behärska Svenska och Engelska, flytande i både tal och skrift samt ha körkort. Du bör även kunna resa ca 3-4 fältdagar/månad.

Vi erbjuder en möjlighet till att utveckla och driva distributörssupport/försäljning av produkter som kan rädda liv. Fritt tänkande och agerande under ansvar och att tillsammans med kollegor vara en viktig spelare i ett framgångsrikt, dynamiskt och expansivt och hållbart företag.

Vi rekryterar och intervjuar löpande till denna tjänst så skicka din ansökan redan idag. För frågor kontakta Rekryteringskonsult Björn Sweno 0734-443030 eller Rekryteringskonsult Johan Westin 0790-799369

We welcome spontaneous work applications, please send an email to: work@senzime.com with your CV and letter of interest.